Biosynex Autoteszt Glutén

3 109 Ft Eredeti ár

Az árcsökkentést megelőző 30 nap legalacsonyabb ára a SIPO online kínálatában.

További részletek

3 109 Ft
4 529 Ft
3109 Ft / 1 db
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

2 953 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 1x
Raktáron
cikkszám
828800
Csak 9 maradt
-
+
none
A Biosynex Autoteszt GLUTÉN egy egyszerűen használható, megbízható, öntesztelésre alkalmas eszköz, amellyel Ön otthoni körülmények között végezhet el megelőző tesztelést a cöliákia betegségre. Eredmény 10 perc alatt, 1 csepp ujjbegyvérből. 96,7 %-os megbízhatóság.

none

Hasmenés, hasfájás, puffadás… Lehet, hogy gluténérzékeny vagy?

A Biosynex Autoteszt GLUTÉN egy egyszerűen használható, megbízható, öntesztelésre alkalmas eszköz, amellyel Ön otthoni körülmények között végezhet el megelőző tesztelést a cöliákia betegségre. A cöliákia egy autoimmun betegség.

A cöliákia a vékonybél krónikus megbetegedése, amely számos változó intenzitású tünettel párosul, úgymint puffadás, hasmenés, hasi fájdalom, étvágytalanság, súlyvesztés, fejfájás, krónikus fáradtság, ekcéma, alvászavar, depresszió, stb.

A cöliákia kiváltó oka a gliadin nevű peptid, amely a gluténtartalmú élelmiszerekben található meg. A gliadin emésztése deamidált formájú gliadin peptidekhez vezet, amely a cöliákiával élő emberek esetében abnormális immunreakciót indukál, melynek során a vékonybél gyulladásáért felelős antitestek termelődnek. A Biosynex Autoteszt GLUTÉN egy immunkromatográfiás teszt, mely a cöliákia esetén termelődő, a deamidált gliadin peptidek ellen irányuló, specifikus antitesteket mutatja ki.

Több hónapig tartó gluténmentes diéta követése után ezek a specifikus antitestek eltűnhetnek a szervezetből, ami a tesztelés során fals negatív eredményt adhat. A betegség szűrése, és eképpen a teszt használata gluténtartalmú étkezés mellett végzendő a megbízható eredmény érdekében.

A Biosynex Autoteszt GLUTÉN klinikai vizsgálatokkal ellenőrizték. A vizsgálatok 96,7%-os egyezést mutattak ki a Biosynex Glutén gyorsteszt és az ELISA laboratóriumi teszt eredménye között.
– Egy 179 mintán történő klinikai vizsgálat a Biosynex Glutén gyorsteszt 93,8%-os érzékenységét és 97,7%-os pontosságát bizonyította.
– Egy laikus felhasználókkal végzett kivitelezhetőségi vizsgálat során a résztvevők 100%-a végezte el sikeresen a tesztet és az eredmény leolvasását.
– Egy olvashatósági vizsgálat megerősítette, hogy a különböző eredmények 99,1%-a sikerrel leolvasható.

  • Anti-DGP IgG antitesteket észlel
  • Cöliákia szűrésére alkalmas
  • 96,7%-os megbízhatóság
  • Eredmény 10 percen belül
  • Egy csepp vérből kimutatható

Fontos, hogy minden pozitív eredményt szövettani elemzéssel kell megerősíteni ( a vékonybél biopsziát követő szövettani vizsgálatával).
Fordulj orvosodhoz annak megállapítása érdekében, hogy a gluténmentes diéta megfelelő-e számodra.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó DIAGPRO
Egységár 4529
Egészségpénztári számlára is kérhető Igen
Kiszerelés egység db
Vonalkód 3532678599472
Diagnosztika Egyéb gyorstesztek
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Biosynex Autoteszt Glutén