Femibion 2 Várandósság kapszula és tabletta 56x+56x - 8 heti adag

Speciális ár 9 669 Ft Eredeti ár

Az árcsökkentést megelőző 30 nap legalacsonyabb ára a SIPO online kínálatában.

További részletek

10 507 Ft
13 599 Ft
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

9 179 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 56x+56x
Nincs raktáron
cikkszám
242128
none

Femibion 2 - Új összetétel: Vitaminkészítmény a babavárás 13. hetétől a várandósság végéig az anyák megváltozott igényei szerint megalkotott összetétellel. 

none

FEMIBION 2 VÁRANDÓSSÁG

Támogat téged és babádat* a várandósság 13. hetétől a szülésig, a változatos étrend kiegészítéseként.

A 13. várandóssági hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ettől az időponttól kezdve ajánljuk a Femibion 2 folátot és DHA-t tartalmazó étrend-kiegészítőt.

A megfelelő folátbevitel biztosítása a várandósság későbbi szakaszaiban is fontos marad, hiszen a folát részt vesz az anyai szövetek növekedésében, mint pl. a méhlepény, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal. Ezért a várandósság teljes ideje alatt gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelrol.

Az esszenciális omega-3 zsírsav DHA (Dokozahexaénsav) a sejtmembrán egy fontos összetevője és különösen magas koncentrációban az agyban és a retinában található. *Az anyai omega-3 DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez, kezdetben a köldökzsinóron, későbbiekben az anyatejen keresztül. Születés után növekvő mennyiség tárolódik a gyermek retinájában és agyában.

Annak érdekében, hogy optimális omega 3 DHA-szintet biztosíts a baba számára a várandósság és a szoptatás során, érdemes megnövelned a DHA bevitelt: a kedvező hatás eléréséhez az omega-3 DHA-ból a felnőttek számára ajánlott napi 250 mg-on felül további 200 mg-ot ajánlott naponta fogyasztani omega-3 zsírsavakból (DHA és EPA).

A folát és a DHA mellett a Femibion 2 további gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz: tíz féle vitamint (köztük D-vitamin), valamint jódot, vasat, szelént, magnéziumot, cinket és luteint. A Femibion 2 az omega-3 zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein adja a kapszula jellegzetes színét.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Procter&Gamble
Kiszerelés egység doboz
Egységár 13599
Egészségpénztári számlára is kérhető Nem
Vonalkód 4054839736957
Terhes vitaminok 2. - 3. trimeszter
Termék kiszerelése 112
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Femibion 2 Várandósság kapszula és tabletta 56x+56x - 8 heti adag