Gere Villányi kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény 150mg

2 769 Ft Eredeti ár 4 025 Ft
2769 Ft / 1 g
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

2 630 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 150g
Raktáron
cikkszám
125065
Csak 15 maradt
-
+
none
100%-ban természetes antioxidáns.

none

A GERE KÉKSZŐLŐ MAG MIKRO-ŐRLEMÉNY egy igazán különleges termék.

Kedvező élettani hatásai mellett az első olyan hazai szőlőmag termék, mely 100%-ban organikus szőlőskertek terméséből készült. Az őrlemény saját szabadalmú,  speciális mikro őrlési technikának köszönhetően az értékes bioaktív anyagok felszívódása a szervezetben rendkívül hatékonnyá vált.

A csodálatos szőlőmag

Dr. Márk László, a Pécsi Tudományegyetem Biokémiai és Orvosi Kémiai Intézet analitikai laborjainak vezetője, egyben a Gere Attila Pincészetével közös, szőlőmaggal és vörösborokkal kapcsolatos kutatások résztvevője így nyilatkozott a szőlő magját érintő kutatási eredményekről:

“Villányi vörösborokban vizsgáltuk a polifenolokat 2004-től. Ezek az anyagok védik a szív- és érrendszert, s mint kiderült, kettes számú cukorbetegségben csökkentik az inzulinrezisztenciát. Ezekben a polifenolokban található a híres rezveratrol is: erről a molekuláról bizonyosodott be először, hogy pozitív orvosbiológiai hatásokkal bír. Ezeknek a polifenolos komponenseknek köszönhető az ún. francia paradoxon is, vagyis az a tény, hogy annak ellenére, hogy a franciák sok zsíros ételt fogyasztanak, a szív- és érrendszeri betegségek kockázata és a megbetegedések száma náluk mégis viszonylag alacsony. A kutatások szerint mindez a kulturált vörösbor fogyasztásra vezethető vissza, ugyanis a borból felszívódnak a polifenolok, és védik a szervezetet. Szőlőmagporok vizsgálata során végül ugyanazok a pozitív hatások igazolódtak, mint a bor polifenoljainál.”

A mag további, jótékony alkotóelemei közé tartozik a boron, bioflavin, P-vitamin, a kálium, nátrium, kalcium, magnézium, illetve bizonyos nyomelemek, mint a vas, réz, molibdén, mangán stb., amik a polifenolokkal együtt védik idegrendszerünket.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó AKA Kft.
Egységár 26833.333
Egészségpénztári számlára is kérhető Nem
Kiszerelés egység db
Vonalkód 5998842237539
Tüneti kezelés Szív -és érrendszer védelmére
Termék kiszerelése 1
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Gere Villányi kékszőlőmag és -héj mikroőrlemény 150mg