Herby's Citrom fűszercsepp BIO (5ml)

949 Ft Eredeti ár 1 369 Ft
189,8 Ft / 1 ml
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

901 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 5ml
Raktáron
cikkszám
B999906940
Csak 9 maradt
-
+
none

A BIO Citrom fűszercsepp esszenciáját a bio citrom héjából hidegen sajtolással kinyert bio citrom illóolaj adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt minimális bio hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva. A friss citrom héjának a helyettesítésére a legjobb alternatíva.

none

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.

A herby’s fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.

A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio naracs, vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Herby`s
Egységár 1369
Egészségpénztári számlára is kérhető Nem
Kiszerelés egység db
Vonalkód 5999566361463
Reform Shop termékek Reform élelmiszerek
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Herby's Citrom fűszercsepp BIO (5ml)