Herby's Levendula fűszercsepp (5ml)

999 Ft Eredeti ár 1 439 Ft
199,8 Ft / 1 ml
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

949 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 5ml
Raktáron
cikkszám
B999906947
Csak 4 maradt
-
+
none

A Levendula fűszercsepp esszenciáját a friss levendula vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. A fűszercsepphez felhasznált eredeti levendula olaj Franciaországból származik.

none

Levendula fűszercsepp: A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva. Desszertek és egzotikus ételek kötelező kiegészítője! A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.

A herby’s fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval készült, különleges növényi kivonatok adják. Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.

A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat. Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Herby`s
Egységár 1439
Egészségpénztári számlára is kérhető Nem
Kiszerelés egység db
Vonalkód 5999566361401
Reform Shop termékek Reform élelmiszerek
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Herby's Levendula fűszercsepp (5ml)