Herby's Szegfűszeg fűszercsepp (5ml)

989 Ft Eredeti ár

Az árcsökkentést megelőző 30 nap legalacsonyabb ára a SIPO online kínálatában.

További részletek

989 Ft
1 439 Ft
197,8 Ft / 1 ml
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

939 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 5ml
Raktáron
cikkszám
B999906935
Csak 1 maradt
-
+
none

A Szegfűszeg fűszercsepp esszenciáját a friss szegfűszeg rügy vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja.

none

Szegfűszeg fűszercsepp:  A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva. A desszertek és egzotikus ételek rajongói garantáltan imádni fogják a kirobbanó ízét és illatát!

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük.

A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva. A herby’s fűszercseppek esszenciáját a legszigorúbb követelményeknek megfelelő, élelmiszeripari minőségű illóolajok, vagy szén-dioxid extrakcióval készült, különleges növényi kivonatok adják.

Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.

A citrus fűszercseppek különleges ízét a gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a bio naracs, vagy a bio citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.

A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják. A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető. A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.

Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát. Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni! A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a bio lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Herby`s
Egységár 1439
Egészségpénztári számlára is kérhető Nem
Kiszerelés egység db
Vonalkód 5999566361685
Reform Shop termékek Reform élelmiszerek
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Herby's Szegfűszeg fűszercsepp (5ml)