1 779 Ft Eredeti ár

Az árcsökkentést megelőző 30 nap legalacsonyabb ára a SIPO online kínálatában.

További részletek

1 779 Ft
3 099 Ft
177,9 Ft / 1 ml
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

1 690 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 10ml
Nincs raktáron
cikkszám
898323
none

A Rhinitix egy, a vírusos és bakteriális orrnyálkahártya fertőzések, valamint az allergiás orrnyálkahártya gyulladás kezelése során nyugtató és támogató hatással bíró gyógyászati segédeszköz.

none

A Rhinitix egy, a vírusos és bakteriális orrnyálkahártya fertőzések, valamint az allergiás orrnyálkahártya gyulladás kezelése során nyugtató és támogató hatással bíró gyógyászati segédeszköz. A Rhinitix megelőző kezelésként is használható az orrnyálkahártya fertőzés fokozott kockázatának időszakában. A termék összetevői filmréteggel fedik le az orrnyálkahártyát, korlátozva az allergének, baktériumok és vírusok, így például a rhinovírusok és a koronavírusok megtapadását, behatolását és elterjedését. A Rhinitix szintén támogatja az irritált nyálkahártya helyreállítását. A tixotrópikus tulajdonságok megelőzik, hogy a termék az orrnyálkahártya felületéről lefolyjon. Adagolás: Orrnyílásonként naponta legalább 3 alkalommal egy adag Rhinitix alkalmazandó.

Felnőttek és 1 év feletti gyerekek: 1 adag orrnyílásonként napi 3 alkalommal. Ha nincs javulás 7 nap után vagy rosszabbul érzi magát, konzultáljon a kezelőorvosával. Gyerekeknek a Rhinitix felnőtt felügyelete mellett adható.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Sirowa Hungary Kft.
Egységár 3099
Egészségpénztári számlára is kérhető Igen
Kiszerelés egység db
Vonalkód 4260312161196
Készlet 10
Termék kiszerelése 1
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Rhinitix orrspray 10ml