VIP tagság szabályzata

 

Hogyan lehetsz VIP tag?

  • Rendelkezz érvényes SIPO.HU-s regisztrációval. Ha még nincs ilyened itt hozhatsz létre új fiókot!
  • Vásárolj összesen legalább 100.000 ft értékben - ez nem egy egyéni vásárlás értékét jelenti, hanem az összes vásárlásod összértékét, amelyeket leadtál a SIPO webáruházban, mint regisztrált felhasználó. 
  • A VIP tagság egy éves időintervallumra szól. Természetesen, ha a fent említett feltételeket továbbra is teljesíted, a tagságod zavartalanul folytatódik tovább.

Milyen előnyei vannak a VIP tagságnak?

  • Minden vásárlással pénzt takarítasz meg. A VIP tagjaink állandó 5% kedvezményre jogosultak, amely az aktuálisan feltüntetett kedvezményes árból (pirossal jelölt) kerül levonásra, vagy amennyiben ilyen nincs, akkor az eredeti árból. 
  • VIP tagjainknak alkalomszerűen egyéb kedvezményekkel is készülünk, például: ingyenes szállítási napok, ajándékok a rendelésed mellé, további egyedi kedvezmények és kuponok csak Neked - az aktuális promóciókról a főoldalon mindig tájékoztatunk, illetve hírlevelek és a közösségi média segítségével is felhívjuk majd a figyelmedet rájuk. 

 

A VIP tagságra vonatkozó részletes szabályzat

Hatályos: 2023.04.18-tól visszavonásig.

1.       A SIPO VIP tagság általános leírása

Az Azile Kft. (továbbiakban: Azile Kft.) üzemelteti a SIPO VIP tagság programot (továbbiakban: Program).

A Program igénybevehetőségének eszköze a sipo.hu oldalon történő regisztráció, saját fiók létrehozása.

Amennyiben a regisztrált felhasználó eléri az összes vásárlásával a 100.000 Ft-os értékhatárt automatikusan VIP taggá válik. Kizárólag azok a vásárlások számítanak, amelyeket a fiókjába belépve ad le a vásárló. Az összeérték a vásárlás után fizetett valós, aktuális összeget jelenti, szállítási költségek nélkül, kizárólag a termékek árára vonatkoztatva. A VIP tagság egy éves időtartamra szól, ezt követően csak abban az esetben marad fenn, ha a vásárló a fent tárgyalt feltételeket továbbra is teljesíti. 

A Programban való részvétel a sipo.hu által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.

A Program határozatlan ideig/visszavonásig érvényes. 

A SIPO.HU jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a regisztrált vásárlók számára előzetes értesítést küld.

A Program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.

2.       A Program jogosultjai

A részvételre minden vásárló jogosult, aki regisztrált és fiókkal rendelkezik a sipo.hu-n és teljesültek a feltételek, vagyis egy éven belül 100.000 Ft összeértékben vásárolt.

A Programban való részvétel nem jár hátránnyal.

3.       A kedvezmények érvényesítése

A kedvezmény érvényesítése automatikusan történik, amennyiben a felhasználó be van jelentkezve a saját fiókjába. Ez mindenkori 5% kedvezményre jogosít, az akutális árból, amennyiben ilyen nincs feltüntetve, úgy az eredeti árból. 

A következő esetek nem számítanak bele a VIP tagság eléréséhez szükséges összrendelési értékbe:

  • A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelések – amely okától függetlenül lehet a sipo.hu részéről át nem adott, vagy a regisztrált vásárló által megrendelt, de át nem vett termék.
  • Ha regisztrált vásárló a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül.
  • Teljesült megrendelést követően a sipo.hu-tól átvett, de a regisztrált vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás). Illetve a megrendelt termék(ek)et a regisztrált vásárló reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a sipo.hu-nak.

A VIP tagság állandó 5%-os kedvezménye más akcióval is összevonható. 

6.       Egyéb szabályok

A VIP tagságot érintő egyéb kedvezmények kizárólag alkalomszerűen kerülnek meghirdetésre, például ingyenes szállítási napok VIP tagoknak! Amennyiben a felhasználó, aki VIP tag bejelntkezés után böngészi az oldalt, alapvetően a VIP árakat találja feltüntetve narancssárgával a webshopban. Így ebben az esetben az aktuális és a VIP ár megegyező. 

7.       A Programban való részvétel feltételei

Amennyiben a Program bármely részével a sipo.hu visszaélést tapasztal, úgy a sipo.hu jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a VIP tagság törlését is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a sipo.hu jogosult azt a nyilvántartásból törölni.

A sipo.hu jogosult a VIP tagság szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a sipo.hu a regisztrált vásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (e-mail vagy a sipo.hu oldalon) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a regisztrált vásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

8.       Adatok kezelése és védelme

A regisztráció kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek, azok értéke stb.) a sipo.hu a Hűségpont rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a regisztrált vásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. A Program igénybevételével kapcsolatos adatok a vásárló személyes adataival semmilyen esetben sem kerülnek összekapcsolásra. Az adatokat a sipo.hu bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A regisztrált vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben adatainak visszaállítása nem lehetséges.

9.       Felelősség

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van SIPO.HU VIP tagság szabályzatával kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek: e-mail: ugyfelszolgalat@sipo.hu

10.   Hatálybaléptető, átmeneti és kiegészítő rendelkezések

Jelen szabályzat 2023. április 18-ával lép hatályba.

Egyéb rendelkezések:

Jelen szabályzat hatálya nem terjed ki a SIPO Patikákban elérhető Törzsvásárlói kártyákra, azokkal pontgyűjtés nem lehetséges, ahogy a sipo.hu-n gyűjtött pontok sem válthatóak be a SIPO Patikák fizikai boltjaiban.