Különleges minőségű tejsavó-fehérje izolátum, Native Whey Isolate alapanyaggal, cukor*-, laktóz-** és gluténmentesen, hozzáadott BCAA és glutamin aminosavakkal.
Miért ajánljuk az Iso Whey Zerót?
- Native Whey Isolate alapanyag
- Kiemelkedő fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Gyors és könnyű felszívódás
- Cukor*-, laktóz-** és gluténmentes
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- Aszpartám-mentes
- 88 mg koffeintartalom adagonként***
***Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében.
Native Whey előállítása
A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad. Mindemellett az alapanyag mentes a vegyi- és egyéb szennyező anyagoktól.
Zéró a kompromisszumoknak
Kiemelkedő fehérjetartalma miatt kiváló választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek a feszes test érdekében, ugyanakkor remek alternatíva lehet a fogyókúrázóknak is, étrendjük összeállítása során.
1 adagban (25 g):
ebből 4,5 g BCAA
Ízek: csokoládé, vanília, cookies&cream, fehércsokoládé, eper, kókusz, ananász-mangó, banán, mogyoró, citromos-sajttorta, tiramisu, sárgabarack-joghurt, caffé latte, csokoládé-toffee, pisztácia, rumos dió, pina colada, vaníliás fahéjas csiga
Kiszerelés: 25 g tasak (1 adag), 500 g zacskó (20 adag), 908 g flakon (36 adag), 2270 g (90 adag)
Mi a laktózintolerancia?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktózérzékeny.
A fehérje mint tápanyag
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
Miért válassz fehérje kiegészítőt?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Felhasználási javaslat
Keverjen el keverőpalackban 1 adag (25 g = 1 adagolókanál a felső jelzésig töltve = 2 púpos evőkanál) port 200 ml vagy 350 ml** vízzel. (**Maximális hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.) Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot közvetlenül edzés után, pihenőnapokon 1 adagot reggel és egy adagot délután.
Összetevők
Csokoládé ízű (chocolate):
tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], zsírszegény kakaópor, L-glutamin 4%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], emulgeálószer: lecitinek (szója), sűrítőanyagok (karragén, xantángumi), aromák, étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), L-leucin 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin 0,1%, L-valin 0,1%.