4 359 Ft Eredeti ár

Az árcsökkentést megelőző 30 nap legalacsonyabb ára a SIPO online kínálatában.

További részletek

5 499 Ft
7 105 Ft
87,18 Ft / 1 db
VIP ár

Ez az ár kizárólag a VIP tagjaink részére szól!
További részletekért kattints ide

4 141 Ft

Rendelj legalább 15 000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk.

Kiszerelés: 50x
Raktáron
cikkszám
540621
Csak 7 maradt
-
+
none

ViroStop pasztilla az influenza és a megfázás tüneteinek megelőzésére és enyhítésére, valamint más légúti vírusok, mint az influenza A és B ellen.

none

ViroStop pasztilla az influenza és a megfázás tüneteinek megelőzésére és enyhítésére, valamint más légúti vírusok, mint az influenza A és B ellen.

Az influenza és a megfázás a leggyakoribb fertőző megbetegedések közé tartoznak, légzési rendellenességekkel és jelentős tünetekkel járnak. Hirtelen kezdődik, ezért gyorsan és időben kell beavatkozni. Mindkét betegséget (a náthát is nagyrészt) vírusok okozzák, melyek cseppfertőzés útján, a légutakon keresztül jutnak a szervezetbe, ahol beépülve a sejtekbe gyors szaporodásra képesek. A svájci Herb-pharma AG vállalat kutatói a VIROSTOP pasztillák számára olyan természetes összetevők egyedi kombinációját dolgozták ki, melyek tulajdonságai hatékonnyá teszik mind a megelőzésben, mind a kórokozók elleni védekezésben. A Cistus creticusból nyert speciális hatóanyag, koncentrált formában tartalmaz polifenolokat, amelyek védőréteget képeznek a nyálkahártyán, megakadályozva ezzel a baktériumok és vírusok bejutását a szervezetbe. A további összetevők - a citrusfélék bioflavonoidjai, a bíbor kasvirág, az orvosi zsálya és a barbadosi cseresznye erősítik az antivirális semlegesítő hatást.

A VIROSTOP pasztillák fő hatásmechanizmusa, hogy védőréteget képez a szájnyálkahártyán, megakadályozva ezzel a baktériumok és vírusok bejutását a szervezetbe.

Kezdje el a fytofontana VIROSTOP pasztillák használatát, amint észleli a megfázás első jeleit /torok kaparás, tüsszögés/, még mielőtt a betegség kialakulna. Akkor is használja ha fertőzés kockázatának van kitéve. A szopogatás során a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a szájüreg nyálkahártyáján.

Adagolás: Felnőttek és gyermekek 3 éves kortól, szükség szerint, napi 3x1 tablettát szopogathatnak el.

Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Tulajdonságok
Gyártó Herb-Pharma AG
Egységár 142.1
Egészségpénztári számlára is kérhető Igen
Kiszerelés egység doboz
Vonalkód 8588003944863
Termék kiszerelése 50
Tovább olvasom Kevesebb megjelenítése
Írd meg a saját véleményedet
Virostop pasztilla 50x