Bemutatjuk a CeraVe Blemish Control termékcsaládot

Kíméletes, mégis hatékony megoldás az aknés körforgás megtöréséért, a bőrbarrier megzavarása nélkül.

Az akné: egy gyakori, de összetett bőrprobléma

Az akné világszerte a bőrgyógyász felkeresésének első számú oka ( AplusA Healthcare Market Research, 2021 augusztusában elkészült tanulmány, 4490 bőrgyógyász körében 33 országban.), és emberek millióit érinti minden korcsoportban. Ennek az állapotnak az okai összetettek lehetnek. Az aknés ciklus már jóval a bőrhibák megjelenése előtt elkezdődik, amikor a többlet faggyú eltömíti a pórusokat; ezt követi a baktériumok elszaporodása, majd a gyulladt pattanások. Kimutatták, hogy a pattanásos betegek bőrének legyengült a védőrétege – amely belül rögzíti a nedvességet és kizárja az agresszorokat – és csökkent a ceramidszintje is. Ennek a ciklusnak a megszakítására nincsen egyértelmű megoldás,  mivel az erős alkoholtartalmú tisztítók és aknékezelések az érzékeny bőrt még jobban érzékenyebbé tehetik a károsodásokra. Az eredmény? A bőr száraz és hámló lesz, és ennek kompenzálásáért többlet zsírt kezd termelni, ami további pattanásokhoz vezet. Sokan – különösen azok akiknek irritált vagy érzékeny a bőre – sajnos csalódnak, és abbahagyhatják a kezelést.

A CeraVe új, kétlépcsős Blemish Control termékcsaládja, amely a Blemish Control Tisztítót és a Blemish Control Gélt tartalmazza, meg tud birkózni az aknés ciklussal a pattanások kezeléséért, miközben segít regenerálni a bőr védőrétegét is. A termékcsalád bejuttatja a pórusokba a stratégiailag adagolt összetevőket, így kezeli a pattanásokra hajlamos bőrt, a látható akné csökkentéséért és a későbbi pattanások megelőzésének elősegítéséért. Olyan összetevőkkel, mint a bőrnyugtató hatású niacinamid, és a 3 alapvető ceramid – a CeraVe erős összetevője – a Blemish Control Gél segít regenerálni és megőrizni a bőr védőrétegét, látható eredményekkel mindössze akár 3 nap alatt (* 8 hetes klinikai tanulmány alapján, 52 férfivel + nővel (13–45 év között) enyhe és közepes aknéval).

Az első bőrgyógyászok által kifejlesztett és ajánlott hidratáló márkaként az Egyesült Államokban, a CeraVe új Blemish Control termékcsaládjának a bevezetése fontos előrelépés a márka küldetésében, hogy mindenki számára jótékony hatású bőrápolást biztosítson.

Az innováció: különleges formulák, amelyek csupán 2 lépésben segítenek megtörni az aknés ördögi kört

A CeraVe új illat-, színezék- és alkoholmentes Blemish Control tisztítója és Blemish Control gélje gyengéd, hatékony, két lépésből álló mindennapos rutint alkot, amely különleges formulákat és pattanások elleni összetevőket tartalmaz a pattanások jelei, a többlet faggyú „ciklusa” és az eltömődött pórusok ellen, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül. A Blemish Control termékcsalád nem csak a bőr felszínén küzd a pattanásokkal, hanem gyengéden és hatékonyan segít célozni az aknés ciklust is, látható eredményekkel már akár a 3. napon (Egy 8 hetes klinikai tanulmány alapján, 52 férfival + nővel (13–45 év között) enyhe és közepes aknéval.) A többi CeraVe termékhez hasonlóan a Blemish Control termékcsaládot is bőrgyógyászokkal gondosan együttműködve fejlesztették ki, a folyamat minden lépésébe beépítve a véleményüket és visszajelzéseiket.

1. lépés: a CeraVe Blemish Control tisztító eltávolítja a többlet olajat, a bőr védőrétegének megzavarása nélkül

A CeraVe illat-, színezék- és alkoholmentes, pH-kiegyensúlyozott tisztítója gyengéden tisztít a szennyeződések és az olaj eltávolítása által, bőrfeszülés, -szárazság vagy kényelmetlen érzet nélkül. Az arctisztító gél-hab formulája pattanások elleni szalicilsavat, niacinamidot és olajfelszívó hektorit agyagot tartalmaz a bőrhibák és a többlet olaj eltávolításáért, miközben segít megelőzni az újabb pattanások kialakulását. A CeraVe három alapvető ceramidja segít megőrizni a bőr védőrétegét.

2. lépés: a CeraVe Blemish Control gél hat a pattanásokra és regenerálja a bőrbarriert, az enyhe és közepes akné hatékony csökkentéséért, diszkomfort-érzet nélkül

A CeraVe első alkohol- és olajmentes, naponta egyszer használatos gél segít tisztítani a bőrhibákat és csökkenteni a látható pattanásokat mindössze akár 3 nap alatt (* 8 hetes klinikai tanulmány alapján, 52 férfivel + nővel (13–45 év között) enyhe és közepes aknéval), a bőr védőrétegének károsítása nélkül. A gél a pattanások ellen ható összetevőket tartalmaz, például szalicil-, glikol- és tejsavat a bőrhibák és foltok csökkentéséért, valamint bőrnyugtató niacinamidot. Három alapvető ceramid segít regenerálni a bőr védőrétegét, a hidratáló összetevők pedig lágyabb, simább hatást hagynak a bőrön. Az MVE technológia lassan bocsátja ki az összetevőket, így akár 8 órás hidratálást biztosít napi egyetlen alkalmazással. Az érzékeny bőrűek számára is megfelelő, illat- és színezékmentes Blemish Control Gél gyorsan hat az enyhe és közepes akné ellen, friss érzést biztosítva a bőrnek.

Innovatív akné elleni megoldás klinikailag tesztelt eredményekkel

A bőrbarrier fontosságának megértése által a Blemish Control termékcsalád a következő eredményeket nyújtja a fogyasztóknak:

* 8 hetes klinikai tanulmány alapján, 52 férfivel + nővel (13–45 év között) enyhe vagy közepes aknéval. ** 4 hetes felmérés, a fogyasztók saját megítélése alapján 57 nő (18–50 év között) mitesszerekkel, fehér pattanásokkal, pattanásokkal és normál vagy zsíros bőrrel. *** Egy 6 hetes klinikai vizsgálat alapján, 50 nővel (13–50 év között) enyhe vagy közepes aknéval.

Extra ápolás aknékezelés után bőrfelszín-megújító retinol szérum

  • Segít csökkenti az akné utáni hegeket
  • Segít a pórusok méretének csökkentésében
  • Javítja a bőrfelszín egyenletességét
  • Nem irritálja a bőrt

Ezt a bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett, bőrfelszínt megújító szérumot úgy tervezték, hogy halványítsa a pattanások utáni foltokat és fokozza a bőr ragyogását, miközben segít helyreállítani a bőr védőgátját.

HÁMLASZTÁS: A kíméletes, kapszulázott retinol felgyorsítja a felszíni sejtek hámlását, irritáció nélkül csökkenti az elszíneződések és az akné utáni nyomok megjelenését.

RAGYOGÁS: Az édesgyökér kivonatot tartalmazó formula segít az általános bőrtónus világosabbá, ragyogóbbá tételében.

HELYREÁLLÍTÁS: Az 1-es, 3-as és 6-II-es ceramidok segítenek helyreállítani a bőrgátat és pótolni a természetes hidratáltságot.

Eredmények: Az elszíneződések és a pattanások utáni foltok megjelenése csökken. A ceramidszint és a bőr barrier funkciója helyreáll, tiszta, hidratált, egészséges megjelenésű bőrt biztosítva.