Hogyan szabadulhatunk meg a baba orrfolyásától?

Ez tényleg egy tüsszentés volt? Jaj, ne! Az orrfolyás minden szülő számára problémát jelent: a pici nehezen kap levegőt, és ez hatással van az alvásuk minőségére és a hangulatukra is. Akár még komplikációkhoz is vezethet. Íme pár tipp arra, hogyan tisztíthatod meg gyorsan és hatékonyan a pici orrocskát, hogy gyermeked boldog és egészséges legyen.

Az orrfolyás különösen veszélyes az újszülöttek számára, mivel életük első néhány hónapjában csak az orrukon keresztül lélegeznek. Bedugult orral nem elég, hogy nem kapnak elég levegőt, de még az evéssel és az alvással is nehézségeik adódhatnak. Fontos, hogy minél hamarabb enyhítsük ezt a kellemetlenséget. Sajnos még a nagyobb gyermekek is küzdhetnek az orrdugulással, és akár néhány évbe is beletelhet, mire megtanulják, hogyan kell maguktól kifújni az orrukat.

A közönséges megfázást és a náthát, amelyek felnőtteknél viszonylag enyhe betegségek, nem szabad alábecsülni a kisgyermekek esetében. A jellemzően ezekkel a betegségekkel együtt jelentkező orrfolyást meg kell szüntetni, mivel a felgyülemlett váladék súlyosabb betegségekhez vezethet. Az orrváladékban található vírusok a torokba vagy a fülbe juthatnak, fül- és orrmelléküreg-gyulladást, torokfájást vagy más bosszantó fertőzéseket okozva. Legjobb, ha ezt elkerüljük! A megfelelő orrhigiénia megakadályozhatja, hogy a helyzet rosszabbodjon, és lehetővé teszi, hogy gyermeked szabadon lélegezzen és jobban érezze magát.

El is értünk az örök kérdéshez – mi a legjobb gyógymód az orrfolyásra? Számos ötlet és módszer létezik a gyermek nyugtatására, kezdve a sóoldat alkalmazásától a különböző kütyük használatán át egészen a „nagyi tanácsáig”. Szülőként természetes, hogy a lehető legjobban szeretnél gondoskodni gyermekedről, mi pedig segítünk ebben azzal, hogy megmutatjuk, hogyan választhatsz hatékony és biztonságos megoldást gyermeked orrfolyására anélkül, hogy a „próba szerencse” módszerét kellene végigjárnod.

Egyszerűen fogj egy orrszívót, amellyel gyorsan, hatékonyan és biztonságosan tisztíthatod ki gyermeked orrát. Ha a váladék a megszokottnál sűrűbb, ajánlott néhány csepp fiziológiás oldattal fellazítani, mielőtt eltávolítanád. Az orrszívó használata előtt mindenképpen várd meg, amíg az oldat kifolyik az orrocskából.

Íme 4 tipp arról, hogy mit vegyél figyelembe az orrszívó kiválasztásakor a biztonságos és hatékony orrtisztítás érdekében:

  • Orvostechnikai eszköz tanúsítása: egy ilyen tanúsítvány garantálja a termék biztonságosságát.
  • Együttműködés fül-orr-gégészekkel: garantálja, hogy a készülék megfelel a pici orrok anatómiájának.
  • Megfelelő szívóteljesítmény: legyen elég erős ahhoz, hogy kitisztítsa az orrüregeket, de ne okozzon sérülést a gyermeknek; legyen elég gyengéd ahhoz, hogy ne okozzon kellemetlenséget.
  • Hatékony technológia: az orrmelléküregekben felhalmozódott váladékot is eléri.

Mindezek a tulajdonságok és még több is megtalálható a Nosiboo orrszívókban. A magyar márka világszerte közkedveltté vált, hiszen a legnagyobb odafigyeléssel gondoskodik a pici orrocskákról.

A Nosiboo termékek választásával tanúsított orvostechnikai eszközöket kapsz, melyet fül-orr-gégészek segítségével terveztek a biztonság, a hatékonyság és a kényelem biztosítása érdekében. Szívóteljesítményük szintje igazodik a nemzetközi orvosi közösség ajánlásaihoz, aminek köszönhetően alkalmasak újszülöttek számára is. És mi a helyzet a szívóteljesítménnyel? Lehet, hogy meglepődsz, de az orrszívót nem szükséges a legerősebb szívóteljesítménnyel ellátni, hiszen az kényelmetlen a gyermek számára, és általában nem is hatékony. A megfelelő orrtisztítás kulcsa ehelyett a megfelelő technológia, az, amely már alacsonyabb szívóerővel is eltávolítja akár az orrmelléküregekben pangó váladékot is. A Nosiboo mindezt a légszállítás technológiájával éri el. Bonyolultnak hangzik? Ne aggódj! Az innovatív Nosiboo technológia barátságos megjelenésű és könnyen kezelhető készülékbe van rejtve, amely minden szülő legjobb barátjává válik miközben szépen elvégzi az orrtisztítást.

Ismerd meg a legújabb Nosiboo Pro2 elektromos orrszívót, amely világszerte kedvelt elődjénél még könnyebben használható. A 3 vidám színben is kapható szimpatikus maci nem csak a baba orrát tisztítja könnyedén, de a gyerekszoba stílusos dísze is lehet. Barátságos megjelenésének köszönhetően könnyebb lesz megismertetni a picivel az orrszívást és elmagyarázni neki, hogy az miért is fontos. A Nosiboo Pro2 lehetővé teszi, hogy Te válaszd ki a kívánt szívóerőt, ez teljesen rád van bízva. A rendelkezésre álló szívóteljesítmény-tartomány minden életkorban biztonságos, akár már az első naptól kezdve. Az orrocska kitisztítása után egyszerűen mosd el az alkatrészeket langyos vízben, másodpercek alatt. Ilyen egyszerű!

Szerelkezz fel a Nosiboo-val, és ints búcsút az orrfolyásnak!